Jaguar Swiss Made herrreure

Gudsmed Rystrand forhandler Jaguar herreure. Jaguar blev grundlagt i 1938 i Schweitz af urmageren Peter Haas. I løbet af meget kort tid er Jaguar blevet en overvældende succes – ikke blot i hjemlandet Schweiz, men også på det internationale marked, hvilket også inkluderer Danmark. Især mænd har kunnet pryde deres håndled med Jaguars ure, der er fyldt med detaljer og elegance lige fra mærkets oprindelse. Uanset hvilke krav du har til et ur, vil Jaguar helt sikkert kunne opfylde det. De går nemlig meget op i at kunne efterkomme enhver krævende mands krav om et lækkert ur af høj kvalitet. Det er af samme grund, at der bliver kælet overdådigt meget for både præcision og detalje, hvilket i øvrigt er Jaguars hovedfokus, når de designer ure. Disse områder er blevet udforsket til ukendelighed og er stadig i fuld gang, hvilket har ført til de lækre ure, som vi i dag ser blandt Jaguars kollektioner. Kom forbi vores butik i Solrød og se vores store udvalg af Jaguar herreure.  

Kom forbi vores butik i Solrød Center for at se vores store udvalg. På denne side finder du et lille udvalg af alle de Jaguar herreure modeller vi har i butikken. 

Butikken ligger tæt på S-tog stationen i Solrød Center, i Solrød Strand nær Køge, Karlslunde, Greve og Ishøj.


Jaguar Herrreur J860-3

product

Flot herreur fra Jaguar i rustfrit stål med blå urskive med datovisning. Uret er velegnet til dykning. Uret har stålrem, er vandtæt til 20 bar og har Safirkrystal glas. Skivens farve er blå, og uret måler 43,5 mm i diameter.

KR. 2.998,-

Jaguar herreure 860/2

product

Flot herreur fra Jaguar i rustfrit stål med grøn urskive med datovisning. Uret er velegnet til dykning. Uret har stålrem, er vandtæt til 20 bar og har Safirkrystal glas. Skivens farve er blå, og uret måler 43,5 mm i diameter.

KR. 2.998,-

Jaguar herreure 860/1

product

Flot herreur fra Jaguar i rustfrit stål med hvid urskive med datovisning. Uret er velegnet til dykning. Uret har stålrem, er vandtæt til 20 bar og har Safirkrystal glas. Skivens farve er blå, og uret måler 43,5 mm i diameter.

KR. 2.998,-

Jaguar herreure 864/1

product

Professional Diver herreur fra Jaguar. Uret er fremstillet i 316L Stainless Steel - guld PVD. Urskiven er grøn med alle 12 markeringer samt chronograph og dato. Uret er vandtæt til 20ATM, har dykkerkrans og skruekrone. Skivens farve er grøn og uret måler 43,5 mm i diameter.

KR. 4.998,-

Jaguar Herreure 863/1

product

Flot herreur fra Jaguar i rustfrit stål med sort urskive med datovisning og kronograffunktion. Uret er velegnet til dykning. Skivens farve er sort og uret måler 43,5 mm i diameter.

KR. 4.198,-

Jaguar Herreure 862/1

product

Professional Diver herreur fra Jaguar. Uret er fremstillet i 316L Stainless Steel - bicolor PVD. Urskiven er blå med alle 12 markeringer samt chronograph og dato. Uret er vandtæt til 20ATM, har dykkerkrans og skruekrone. Uret måler 43,5 mm i diameter.

KR. 4.498,-