Halskæde

Guldsmed Rystrand fører en række smykke mærker som bl.a. Blossom, Kranz & Ziegler og Nuran. Kom forbi vores butik i Solrød Center for at opleve hele vores sortiment.

Butikken ligger tæt på S-tog stationen i Solrød Center, i Solrød Strand nær Køge, Karlslunde, Greve og Ishøj.


Halskæde fra Diamanten

product

Guldsmed Rystrand fører et bredt udvalg af halskæder og vedhæng fra det kendte mærke Diamanten fra Nuran. Vedhæng fås med brilliant fra 0,05ct vsi og op til 1ct vsi. 

Diamanten er en bytteserie, som giver ret til at ombytte et Diamanten smykke til et nyt med større størrelse birllant - i op til 2 år fra købsdatoen. Du betaler kun prisdifferencen fra det oprindelige smykke. 

Vedhæng i 14 karat guld fra kr. 2.100,-

Halskæder fra Joanli Nor Jewlery

product

Guldsmed Rystrand fører halskæder fra det populære ungdomsmærke Joanli Nor Jewlery. Bl.a. kan man få Bibbi Halskæde i rosa forgyldt guld. Halskæde findes også i Guld, Sølv og Sort sølv.

Kom og oplev vores store udvalg af smykker fra populære ungdomsmærker hos Guldsmed Rystrand.

Priser fra KR. 350,-

Halskæde fra Blossom

product

Guldsmed Rystrand fører et bredt udvalg af halskæder fra det kendte mærke Blossom Copenhagen. Halskæderne fås i sølv, forgyldt sølv, rosa forgyldt sølv og i 14 karat guld.


Halskæderne fås i sølv fra KR. 575,-

Joanli Nor Brenda halskæde

product

Brenda halskæde fra Joanli Nor i rosa forgyldt sølv 
Kom og oplev vores store udvalg af smykker fra populære ungdomsmærker hos Guldsmed Rystrand.

Halskæde KR. 450,-

Halskæde fra Connections

product

Oplev det store udvalg af halskæder fra det annerkænte danske mærke Connections hos Guldsmed Rystrand. Connections mange kombinationer af låse og kæder henvender sig til de modebeviste kvinder, der ligger vægt på individuelle smykker med et personlig touch.

Halskæde fås i sølv fra KR. 1495,-