Ringe

Guldsmed Rystrand fører en række ring mærker som bl.a. Blossom, Diamanten, Støvring Design og Son of Noa. Kom forbi vores butik i Solrød Center for at opleve hele vores sortiment.

Butikken ligger tæt på S-tog stationen i Solrød Center, i Solrød Strand nær Køge, Karlslunde, Greve og Ishøj.


Ringe fra Son of Noa

product

Gudsmed Rystrand forhandler herresmykker fra det dansk herresmykke brand Son of Noa. Son of Noa er et herresmykke brand af den anerkendte danske smykkedesigner Nordahl Andersen, der har solgt smykker gennem to generationer. Disse ringe er med forskellige karakteristiske stene bl.a. Blå Sodalite sten og Tiger Eye sten

Priser fra KR. 1.000,-

Ringe fra Diamanten

product

Guldsmed Rystrand fører et bredt udvalg af ringe fra det kendte mærke Diamanten by Nuran. Ringerne fås med brillant fra 0,05ct vsi og op til 1ct vsi. 

Diamanten er en bytteserie, som giver ret til at ombytte et Diamanten smykke til et nyt med større størrelse brillant - i op til 2 år fra købsdatoen. Du betaler kun prisdifferencen fra det oprindelige smykke. 

Ringe i 14 karat guld fra KR. 3.500,-

Ringe fra Blossom

product

Guldsmed Rystrand fører et bredt udvalg af ringe fra det kendte mærke Blossom.

 

Ringe i sølv fra KR. 550,-

Ringe fra Nuran

product

NURAN ringe repræsenterer en verden af kærlighed og håndlaves af dygtige og erfarne guldsmede. Nuran ringe er fremstillet med inspiration fra glæde, kærlighed, håndværkets stolthed og brillanternes smukke farver. Kom og oplev Nuran hos Guldsmed Rystrand.

Ringe i sølv fra KR. 795,-